Gratis bezorging
binnen 15km van Ravenstein
Fles niet goed?
Altijd garantie
Altijd veilig
betalen

 

Uw winkelmandje is leeg
Voor U geproefd: Louis Sipp pinot blanc

Voor U geproefd: Louis Sipp pinot blanc

Terug naar postoverzicht

Het voorjaar zit in de lucht.

Een mooie zonnige lentedag.

Vandaag zit ik heerlijk in de tuin. Mijn kleindochtertje speelt in de zandbak en ik ga me voorbereiden op het asperge seizoen. Tijdens de asperge avond bij het Veerhuis gaan we genieten van heerlijke wijnen van het Wijnhuis Vincente Gandia. Dat wordt weer een mooie uitdaging. Hierover binnenkort meer.

Nu eerst eens een fles Louis Sipp pinot blanc in de koelkast leggen, zodat we daar vanavond met de asperges van kunnen genieten. Zo dat is geregeld. Nu heerlijke asperges gaan halen en prachtige beenham. Onze eigen kippen zorgen voor de lekkere eieren.

De wijngaarden van Louis Sipp liggen rondom Ribeauvillé. De wijnstokken groeien op een diepe, vrij zware, leemachtige grond.

Louis Sipp pinot blanc is een mooie lichtgele wijn met groene hinten. Fruitig met tonen van citroen en grapfruit, fris maar toch harmonieus, met een mooi evenwicht en een lange afdronk.

 Deze wijn past geweldig bij onze traditioneel geserveerde asperges met beenham en ei en daarbij wat gewokte krieltjes. Natuurlijk kun je hem ook drinken bij een heerlijke salade. Santé

Bekijk de wijn